Produse noi

Producatori

HALO Cig E-Liquid and Vape Juices

E-Liquid and Vape Juices – Halo

Gama noastra de e-lichide este distribuita în 96 de țări și mii de magazine Vape peste tot în lume. Este disponibil într-o gamă largă de arome și niveluri de nicotină între 0 și 24 mg. Fiecare flacon este conceput în facut in fabrica noastră de peste 30km pătrati, situata în Gainesville, Florida. Pentru mai multe ...

E-Liquid and Vape Juices – Halo

Gama noastra de e-lichide este distribuita în 96 de țări și mii de magazine Vape peste tot în lume. Este disponibil într-o gamă largă de arome și niveluri de nicotină între 0 și 24 mg. Fiecare flacon este conceput în facut in fabrica noastră de peste 30km pătrati, situata în Gainesville, Florida. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați aceste două link-uri, pentru a înțelege de ce aceste lichid Halo produs in Statele Unite ale Americii este cel mai bun e-lichid.


Standardele lichidelor Halo CIGS Premium e-lichid.

Fără adaos de diacetil
Capace de siguranță pentru copii
Sticle cobalt albastru pentru a proteja aroma e-lichid-ului
Numai FEMA / GRAS aditivi alimentari autorizați
Chimisti profesionisti implicati în principalele faze de producție
Folosim clasa A USP grade - nicotina, propilen glicol și glicerină vegetală

USP grade Organic Nicotine extract minimum >99.8% diluted in a carrier base of Propylene Glycol and/or vegetable derived Glycerin for research and product applications
Nicotine is the highest quality nicotine on the market and is made specifically for vaping in the only FDA inspected and approved nicotine production facility in the world.

Ingredients:
USP grade nicotine extract (Minimum 99.9% purity)
USP Kosher Grade Propylene Glycol (Minimum 99.8% purity) and/or USP Kosher Grade vegetable Glycerin (Minimum 99.7% purity)

Mai multe

HALO Cig E-Liquid and Vape Juices Nu exista produse in cadrul acestei categorii.