Promotiile, stocurile si preturile produselor sunt diferite in magazinul online fata de magazinele fizice si magazinele partenere. 

Categorii

GARANTIA SI RETURUL PRODUSELOR

Dupa receptionarea coletului va rugam sa verificati continutul si integritatea produselor. In cazul in care continutul coletului este incomplet sau produsele sunt deteriorate, va rugam sa ne contactactati in maxim 48 ore prin email office@e-fum.ro sau telefonic 0771546536

Pierderea certificatului de garantie sau a facturii in original duce la pierderea garantiei. Dupa certificatul de garantie nu se elibereaza duplicat.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu prevederile L449/2003 si OG21/1992 cu completarile si modificarile ulterioare, republicate, precum si cu modificarile introduse de OUG174/2008.

Aceste drepturi nu sunt afectate prin garantia oferita.

Orice culpa a unei parti va conduce la anularea in intregime a obligatiilor celeilalte parti, de aceea va rugam sa solicitati personalului nostru toate informatiile si lamuririle care v-ar putea fi utile in derularea unei colaborari profitabile pentru ambele parti.

Bateriile sunt acoperite de o garantie de 90 zile de la data achizitionarii/receptionarii coletului. Aceasta inseamna ca in perioada de 90 zile de la primirea pachetului beneficiati de repararea gratuita a oricaror defectiuni de fabricare.

Garantia nu acopera defectiuni datorate unei utilizari improprii:

Nerespectarea de catre Cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare/montare, utilizare si intretinere, prevazute in instructiunile de utilizare ce insotesc produsul la livrare si despre care cumparatorul a luat la cunoştinta.

Nerespectarea parametrilor de alimentare specificati in instructiunile de utilizare (tensiune electrica, temperatura mediului ambiant , umiditate, etc.)

La constatarea de catre tehnicianul de service autorizat, ca defectul reclamat este in exclusivitate produs din vina cumparatorului (scurt circuite, imersie cu lichide, etc.)

Atomizoarele(vaporizatoarele), rezistentele, lichidele sunt produse cu o durata de functionare nedeterminabila. Aceasta variaza foarte mult in functie de conditiile si metodele de utilizare ale consumatorului, de aceea sunt considerate consumabile.

Un bun este considerat consumabil, atunci cand nu poate fi folosit fara ca la prima lui intrebuintare sa nu implice consumarea sa.

Pentru celelalte componente care sunt comercializate se aplica garantia standard de functionare la livrare. Va rugam sa ne contactati in maxim 48 ore de la primirea produselor pentru a semnala o eventuala problema.

TERMENI SI CONDITII DE GARANTIE:

Repararea sau înlocuirea produsului va fi făcuta in cadrul unei perioade de timp rezonabile, stabilite de comun acord intre vânzător si Cumpărător. Perioada de timp nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care consumatorul a adus la cunoştinţă vânzătorului defecţiunea apăruta asupra produsului.

In cadrul termenului de garanţie, producătorul/importatorul: repara, înlocuieşte sau restituie contravaloarea produsului, in aceasta ordine, după caz, in conformitate cu prevederile legale, fără nici un cost din partea consumatorului

Produsul trebuie trimis printr-un curier rapid, clientul suportând toate costurile de expediţie către punctul de service , sau predat la punctul de lucru de unde a fost achiziţionat. Prezentarea produsului la garanţie si ridicarea lui cad in sarcina clientului.

Garanţia nu acoperă defecţiuni datorate unei utilizări improprii: scurt-circuitare, imersie in lichide, lovituri, înşurubări forţate etc. Aceste defecţiuni, daca este posibil, vor fi reparate in service contra cost.

Producatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru defectele generate de o terta parte. Defectele cauzate astfel, nu fac obiectul garantiei

Nu fac obiectul garantiei produsele defectate din cauza utilizarii necorespunzatoare sau a folosirii acestora in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate, sau din cauza interventiilor asupra lor de catre persoane neautorizate;


NU SE ACORDA GARANTIE

Produselor care prezinta defecte fizice sau mecanice (urme de lovituri, zgarieturi), sigilii lipsa sau deteriorate, sau produse care prezinta urme de folosire necorespunzatoare;

Nu fac obiectul garantiei consumabilele (cartusele de rezerva, e-liquid,rezistentele). Defectele datorate utilizarii materialelor consumabile, altele decat cele originale, nu fac de asemenea obiectul garantiei;

VANZATORUL nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele pagube colaterale generate de nefunctionarea produselor;

Informatii despre retur

Conform OUG nr.34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, daca considerati ca din anumite motive produsele comandate nu corespund dorintelor dvs si doriti sa renuntati la comanda efectuata online si livrata prin curier, o puteti face in termen de maxim 14 zile de la primirea coletului.

Pentru returnarea produsul trebuie sa notificati in scris acest lucru. Doar cererile scrise vor fi luate in considerare.

Pentru a vă exercita dreptul de retur puteți să completați FORMULARUL sau să ne trimiteţi solicitarea pe adresa de email office@e-fum.ro  împreună cu următoarele informaţii: nume şi prenume, număr comandă, IBAN, nume titular cont bancar, nume bancă, adresă bancă.

Returnati produsele prin firme de curierat door-to-door. Costurile de retur vor fi suportate de catre dumneavoastra.

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul 47: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele/sigilii intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Mai multe detalii despre returului puteti gasi pe urmatoarea sectiune :

RETURUL PRODUSELOR

 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!