Despre noi

Echipa E-FUM a luat nastere in anul 2011 din pasiune pentru tigarile electronice si din dorinta de a promova o alternativa sanatoasa a tigarilor conventionale.

In toti acesti ani am avut o activitate transparenta  prin care ne-am propus sa iti oferim produse si servicii accesibile, produse care sa respecte cele mai inalte standarde de calitate si in acelasi timp, cel mai bun pret raportat la calitate.

Avand o experienta de peste 10 ani in industria tigarilor electronice, continuam sa ne diferentiem de concurenta prin grija fata de client, profesionalism si promptitudine.

Avem ca prioritate comercializarea tigarilor electronice si accesoriilor produse la cel mai inalt grad de calitate si siguranta, facem eforturi constante sa aducem in magazine cele mai noi si avantajoase repere.

Echipa noastra este formata din tineri dinamici, specialisti in domeniul tigarilor electronice, dornici să fie mereu la curent cu ultimele informatii de pe  piata tigarilor electronice si mereu la dispozitia clientilor nostri. Am incercat incontinuu sa ne extindem pentru a fi cat mai aproape de clienti, avand in prezent atat magazine in puncte de lucru fixe (Cluj-Napoca, Targu Mures), cat si in mediul online. 

Printre categoriile de produse comercializate de noi, regasesti o gama diversificata de tigari electronice, baterii si mod-uri, atomizoare, lichide, baze si arome.

Tigarile electronice comercializate de magazinul nostru sunt importate direct de la producator, fara intermediari, respectand calitatea si normele impuse de lege.

Iti punem la dispozitie experienta noastra in domeniu si suportul tehnic necesar pentru a gasi solutia optima in alegerea cea mai buna in vederea achizitionarii si folosirii tigarilor electronice.

In oferta magazinului noastru on-line cat si in cea a magazinelor fizice din Cluj si Mures poti regasi produse de la importatori directi cu experenta precum: Joyetech, Kangertech, Eleaf, Sigelei, Aspire, etc.

De ce E-FUM?

Iti oferim motivele pentru care poti alege cu incredere E-FUM ca magazinul tau de tigari electronice, componente, lichide și accesorii.

preturi corecte si raport calitate-pret avantajos

oferte si promotii de pana la 90%

transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei la plata online si 150 lei la plata ramburs

livrarea produselor in scurt timp si conditii de siguranta prin curier rapid- in 24- 48/ore oriunde in Romania

garantia produselor livrate si posibilitate de retur

gama diversificata de produse

suport tehnic, reparatii si consultanta in ceea ce priveste portofoliul nostru de produse

personal amabil si prietenos

suntem direct importatori a produselor pe care le comercializam.

informare periodica despre oferte de pret si produsele noi

portofoliu consistent de clienti care ne apreciaza produsele

Incantati de cunostinta!

Daca iti place ce ai aflat despre noi si vrei detalii despre produsele din stoc, preturi, reparatii sau garantii, te asteptam in magazinele noastre:

  •  e-Fum Baritiu - Str. Baritiu nr. 29, Cluj Napoca (0771 546 536)

  •  e-Fum Mures - Bulevardul 1 Decembrie 1918 Nr 202, Târgu Mureș (0771 539 123)